E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: drožďová
asijské shan-shi nudle s kuřecím masem 160 Kč
chilli con carne, pita chléb 160 Kč
úterý
Polévka: frankfurtská
vepřový řízek plněný nivou, bramborová kaše, rajčatový salát s cibulkou 160 Kč
lasagne se špenátem a kuřecím masem 160 Kč
středa
Polévka: rajská s těstovinou
rýžový nákyp s meruňkami, skořicovým cukrem a zakysanou smetanou 160 Kč
špíz z kuřecího masa se slaninou a zeleninou, hranolky, tatarská omáčka 160 Kč
čtvrtek
Polévka: houbový krém s krutony
čevabčiči, pažitkové brambory, hořčice, cibule 160 Kč
pečené kuřecí stehno s hráškovou rýží, červená řepa 160 Kč
pátek
Polévka: slepičí vývar s nudlemi a zeleninou
houbové kroupoto, parmesan, rukola 160 Kč
hovězí guláš na plzeňském pivu, domácí houskový knedlík 160 Kč
Speciální nabídka
test 41 Kč

Týdenní menu

pondělí
Polévka: mexická
kuřecí gyros, pita chléb, tzatziki 160 Kč
smažený květák, vařený brambor s pažitkou, tatarská omáčka 160 Kč
úterý
Polévka: pórková
listový salát s černou čočkou, balkánským sýrem a sušenými rajčaty, crostini 160 Kč
vepřová krkovice, zelí, bramborový knedlík, smažená cibulka 160 Kč
středa
Polévka: hrachová s uzeninou a krutony
fish & chips, batátové hranolky, česnekový dip 160 Kč
thajské kari s kokosovým mlékem na zelenině s kuřecím masem, rýže, sezam 160 Kč
čtvrtek
Polévka: bramborová s hříbky
brynzové halušky s restovanou anglickou slaninou, jarní cibulka 160 Kč
vepřová žebra, salát coleslaw, hořčice, křen, chléb 160 Kč
pátek
Polévka: hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
svíčková na smetaně, domácí houskový knedlík, citron, brusinky, šlehačka 160 Kč
holandský řízek, bramborová kaše, rajčatový salát 160 Kč
Speciální nabídka
Druhy tyden menu 1 489 Kč
Druhy tyden menu 2 234 Kč
Druhy tyden menu 3 421 Kč